Pågående ateljemålning!

Bilden talar… Pågående målning!
I morse överraskade jag mig själv med att fortsätta med en fikonmålning som stått vilande på staffliet ett tag. Det blev ingen lång stund men jag kom i alla fall igång. Den visar jag i sin helhet först när den är färdig. Men här ses en skärva i alla fall av en halvfärdig. 🙂

De sista två månaderna har det stått ganska stilla med ateljemåleriet. Jag har verkligen haft fullt upp med konstrundan i påskas, planera workshops, arrangera och uppdatera information i olika kanaler, skriva nyhetsbrev, köra runt och hänga tavlor på utställning och överlämna köpta tavlor till kunder och samarbetspartners. Men även kroki som jag varit iväg på ett par gånger hittills. Allt detta är så klart viktigt för att jag ska kunna hålla igång mitt måleri på mer än en hobbynivå. Men nu längtar jag efter en ren och skär dag ämnad enbart åt måleri. Snart så!

Här öser regnet ner och vinden viner utanför hemmakontorsfönstret där jag nu sitter och ska ägna resten av dagen åt mitt huvudsakliga arbete som grafisk formgivare/marknadskoordinator åt andra företag än egna verksamheten.

Ha en bra dag ni alla!

/Kram från Ingela

Lämna ett svar