Lokalen är klar, och min!

Atelje på Råå

Efter ett stort renoveringsarbete, så står den här… Fräsch från topp till tå. Helt redo och inflyttningsklar. Jag fick nycklarna nu precis. Vilken lycka! Här ska jag hålla till – på Råå som är ett mysigt litet kustsamhälle söder om Helsingborg. Det blir min atelje och showroom framöver. Under Julskyltningen på Råå, söndagen den 21 november håller jag kvällsöppet. Jag ska bara hinna flytta in först. 🙂

Välkommen att droppa in då och hälsa på och kolla in mitt lilla ställe, från kl 15! Med lite tur finns det både varma och kalla drycker kvar när du dyker upp. Jag håller öppet så länge det är folk ute och rör sig på gatorna.

…Samtidigt kommer lokalen också fungera som ”Skaparbubblans Studio – en trappa ner”. Här blir det puttriga konstnärsträffar, mustiga online-events och coola ateljehäng. Kul kul!

Hälsningar från Ingela

Lämna ett svar