Ny workshop 14 maj

Nu kommer jag med en nyhet! Jag har ett nytt upplägg på en workshopen är för alla som vill måla i grupp och delta i skapande gruppövningar. Gruppövningarna är nya dvs om man gått på workshop hos mig tidigare ges nya utmaningar den här eftermiddagen. Du får igång ditt kreativa flow och möjlighet att prova nya utmaningar utan prestation eller krav på perfektion. Vi gör det lekfullt, och med liv och lust! Energin som vi skapar tillsammans överförs från hjärnan, till handen och vidare ut med färg som redskap. Du finner din väg för att bemästra en vit omålade yta med skaparglädjen i behåll. Här vågar du prova dig fram. Det finns inga rätt eller fel i ditt måleri och du bli inte bedömd.

– Störst fokus ligger på kreativa gruppövningar för att få ditt flow att infinna sig.
– Ett antal metoder demonstreras för att visa hur man uppnå olika effekter med färgen.
– En stor det av tiden ägnas åt fritt skapanade då du går loss bland färgerna och testar dig fram.
– Du målar minst en tavla skapad av din inre prestigelösa röst.

Detta är en workshop för alla som söker sitt kreativt flow. Du behöver inte vara bekant med akrylfärg och penslar.

När: Söndagen den 14 maj kl 13-17
Var: I Helsingborg med omnejd. Inomhus i all enkelhet (Rydebäck alternativt Laröd)
Kostnad: 850 kr

I priset ingår även akrylfärg och materialet vi målar på. Samt eftermiddagsfika. Saker som penslar, förkläde etc tar du själv med dig. (lista på vad man exakt bör ta med sig ges efter bokning). Mer information om mig och workshopen finns på facebooksidan @ingeladahlgren.artcreation, frågor och anmälan ställs till mig på ingela@dahlgren.net

Vårliga hälsningar från Ingela Dahlgren

Lämna ett svar