Wow, vilken färsprakande helg!

I helgen var vi ett härligt gäng på 9 deltagare och jag själv som var handledare/inspiratör. Under fyra timmar hade vi workshop för att kickstarta ett kreativa flow med färg. Det var både mysigt och givande även för mig på så många sätt.

Jag fick ett gäng positiva kommentarer som jag gärna vill delge här på min blogg till alla som är nyfikna på att prova på nästa gång. Nästa tillfällen kommer att bli av redan under våren i mitten av maj. Håll utkick på min Facebooksida där du också kan anmäla dig: ingeladahlgren.artcreation under mina Evenemang. Där lägger jag upp all information om nya workshops och annat. Du kan så klart också maila eller ringa in en anmälan.

Jag blev så väldigt glad över alla glada tillrop och positiva omdömmen från helgens workshop:

”Jättebra workshop. Tiden flög iväg”

”Bra inledande övningar som gjorde att jag snabbt kom igång och släppte på hämninngarna”

”Det var roligt och lärorikt med bra igångtänk. Ingela är inspirerande och jag vill delta på fler av henners workshops”

”Det var stimulerande och roligt. Ingela gav bra handledning”

”Det var ett bra upplägg, inspirerande och trevligt. Jag vågade testa nytt och det var bra”

”Workshopen var bra. Det var mysigt med en liten grupp”

Intresset för fler workshops är stort, både bland de som deltog och de som inte kunde delta sist. Så därför kommer jag fortsätta arrangera fler liknande workshops. Helgen 13:e och 14 maj blir det av. Jag ser redan fram emot den helgen! 🙂 Vid det laget är det ljusare och varmare ute. Så i bästa fall kan vi även hålla till ute i det fria för maximal möjlighet till kreativitet med färgerna utan några som helst begränsningar.

Jag kommer att maila ut nyhetsbrev med information om kommande workhops och mer därtill. För att få mina nyhetsbrev så kan du maila mig om det till: ingela@dahlgren.net

Ha en fin dag ni alla!

Kram från Ingela

Lämna ett svar