Öppen hemma-atelje i påsk

I påsk öppnar jag upp mitt hem som så många konstnärer gör inom ramen för de olika Konstrundorna i Skåne. Skånes Fria Konstrunda ger möjlighet för dig att upptäcka nya penseldrag och nytänkande former. Vår samlingsutställning hålls i Oxhallen i Helsingborg. Kolla in vilka härliga lokaler och aktiviteter det är där, när det inte är konstutställning (www.oxhallen.se) En av mina målningar är utvald och kommer att hänga där under påsken. På samlingsutställningen kan du som besökare själv avgöra vad du anser vara ”bra” konst. Därifrån kan du sedan planera dina konststopp på din konstrunda genom Skåne.

Ett givet stopp är så klart hos mig på Tegelögatan 22 i Rydebäck där jag står och målar och håller utställning hela påsken. Alla gästande barn som vill får måla ägg i kreativa hörnan och det kommer att finnas kaffe med kaka för de som blir sugna. Jag hoppas på ett riktigt fint vårväder så att jag också kan erbjuda en avkopplande stund i trädgården. Jag håller öppet 14-16 april mellan klockan 10 och 17. Sista dagen den 17 april stänger det lite tidigare men är ändå öppet mellan klockan 10-15.

Jag hoppas så klart att vi ses. Varmt välkommen till mig och min hemma-atelje!

Mitt utställningsnummer är 35.

Lämna ett svar