Förberedelser i full gång

Nu laddar jag inför helgens marknadsföring på Väla Centrum i Helsingborg. Idag har vi hängt utställningen och det blev riktigt bra med de 20-tal tavlor som nu är på plats längs ingång 6 och även in mot Restaurangtorget. Hela februari kommer de att finnas där.

I helgen händer det lite andra saker för mig på Väla Centrum. För då flyttar jag tillfälligt dit mig själv och min atelje och målar live. Det är första gången jag gör det så det ska bli extra spännande och lite nervpirrande förstås.

Under helgen auktionerar jag ut citrontavlan ”A scent of lime” (som har måtten 80×80 cm) till förmån för Röda Korset som får hela den klubbade summan. Auktionen följer man på min facebooksida @ingeladahlgren.artcreation. Där kan du lägga bud och det sista budet som publiceras där innan klockan står 17 söndagen den 5 februari blir också det vinnande budet. Tavlan finns på Väla nu, ifall man vill ta sig en närmare titt på den. Ritsugna barn kan sitta en stund vid ritbordet i helgen och kanske finns det kvar en och annan liten god pralin till dig som kommer förbi och säger hej. Jag kommer också att ha ett Alla hjärtansdagerbjudande på två av mina giccletryck under helgen för de som tar sig till Väla. Det kommer också att finnas våriga vykort att ta med sig hem.

Hoppas att vi ses där och då!

Lämna ett svar