Februariutmaning – Easy peasy!

Februari, vabbruari och lite för lång tid kvar till det är sommar. Så jag piggar upp denna gråa dag med att dra igång en tävling om en liten trollslända som jag hoppas för tankarna till ett bra mycket varmare väder. Den här turkosa minitavlan kan alltså bli din om du deltar i min Giveaway-utmaningen!

Chansen är för dig som vill följa eller följer min facebooksida och som även vill ta del av mitt nyhetsbrev som jag mailar ut några gånger om året. Däri finns erbjudanden och annat nytt och nyttigt kring mitt måleri som kan ge inspiration och mersmak.

Tävlingen är alltså på min facebooksida @ingeladahlgren.artcreation och där står hur du ska gå till väga. Easy peasy! I stora drag går den ut på att du bidrar med ditt favoritcitat, alltså ett talesätt som talar till dig på ett tänkvärt sätt.

Tavlan är ett signerat original och storleken är 15x15x4 cm.

Utmaningen avgörs 28 februari kl 21 då jag väljer en vinnare utifrån det citat som tilltalar min dagsform och inre klimat allra bäst.

Lycka till nu och hoppas att du vinner! 😉

Lämna ett svar