Namnge och vinn färgstarkt minis-original

Nu drar jag igång en liten facebooktävling! Namnge tavlan så har du chansen att vinna detta färgstarka minis-original på 15x15x4 cm. För att delta i tävlingen kommenterar du med ditt namnförslag under tävlingsinlägget på facebook. Det förslag som får flest ”gillare” fram till söndagen den 8 januari kl 16:00 vinner. Tävlingen är alltså på min sida på Facebook @ingeladahlgren.artcreation
Lycka till och ta gärna en titt på tävlingsreglerna:
– Man får lov att själv gilla sitt bidrag och dela det vidare till sina kontakter i hur stor utsträckning som helst, så att de kan gilla ditt bidrag.
– Följ gärna min Facebook-sida om du inte redan gör det.
– Varje deltagare får tävla med max ett namnförslag.
– Om fler än ett förslag slutligen har lika många ”gillare” så vinner det förslag som först kom upp bland kommentarerna.
– Om flera personer lämnar samma namnförslag så är det första inkomna förslaget som deltar i tävlingen. Det meddelas i kommentarsfältet att dubblett-tävlingsbidraget tas bort och det ges därmed en ny chans för personen i fråga att delta med ett nytt tävlingsbidrag.

Lämna ett svar