Piggelin redan innan frukost!

Idag var det dax att plocka ner utställningen i Lund.
Tre tavlor sålda på 1 månad och jag är väldigt glad för det!

Jag har just nu en hel del stora tavlor i min atelje som liksom inte kommer till sin rätt eftersom det är mer av en färgdrypande verkstad där. Just den här målningen väntar på att få komma ut igen på en utställning nästa år. Tills dess eller till en köpare dyker upp lånar jag gärna ut den. Vill du låna hem ”Lady Marmalade” ett tag?

Uppspänd på kilram har den måtten 135 x 135 cm. Det är en originalmålning i akrylfärg på linneduk målad av mig. Den är till salu men det är så klart inget köptvång för den som lånar. Gratis att låna alltså! Jag kan garantera att färgen piggar upp!

Orange färg är dessutom känd för att sätta igång kreativiteten. Kanske är det en profilfärg som ditt företag använder i sin logotyp. Då kanske det är där som den ska hänga på. Eller i ett konferensrum, i en matsal. Eller i ditt kök hemmavid.

Hör gärna av dig. Trevlig helg!

/Ingela

Lämna ett svar