Ingen dröm är för stor. Vilken är din?

Ni som känner mig vet att resan med mitt måleri växt fram successivt och egentligen varit väldigt oplanerad. Lika oplanerat har den blivit min egna framgångssaga. Mitt måleri är min passion och nu både marknadsför och säljer jag själv mina tavlor. Sedan jag började visa upp mina målningar på sociala medier och berättar vad jag gör, så har det gått som en dans. Känslan av att ”Ingen dröm är för stor” har infunnit sig. I stora mått beror det på all uppmuntran jag får av er som följer min utveckling. Ni ger mig goda anledningar att fortsätta i påbörjad riktning. Jag tror på att följa sina drömmar, intensivt och passionerat och att våga säga ja till det okända. Tack vare Facebook, Instagram och viral exponering öppnas en hel värld för våra fötter och möjligheter skapas som vi inte vet finns.

Tack alla ni som valt att köpa en tavla av mig. Och tack alla ni som inte bara köpt en, utan fler! 🙂
Trevlig kväll och kram till er alla i septembervärmen.
Lycka till med dina drömmar vad än de handlar om!

Lämna ett svar